Acrylnagels, gelnagels en/of een manicure bij MMooi beauty & wellness in Heerenveen

Het zetten van acrylnagels

Acrylnagels worden vaak gezet om de natuurlijke nagels te versterken en verstevigen. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof wat vervolgens samenhecht tot een kneedbaar bolletje. Voordat wij acrylnagels zetten, worden je handen gereinigd, nagelriemen voorzichtig teruggeduwd en nagels lichtjes gevijld. Daarna bespreken we welke soort nagel en welke tip je wilt. Na het aanbrengen van de verlenging, gaat onze nagelstyliste aan de slag met acryl.

Het zetten van gelnagels

Gellac is een stroperige substantie die wordt aangebracht op de nagels en vervolgens uithard onder UV-licht. Bij Mmooi hebben wij een ruime keuze uit de nieuwste kleuren!

Wanneer je besluit gelnagels te plaatsen, worden je nagels en handen eerst gereinigd en vetvrij gemaakt zodat de gellac zich goed kan hechten. Daarna wordt de gel in meerdere lagen aangebracht. We starten met een basislaag, twee kleurlagen en een toplaag die het geheel weer beschermd. Tussen de lagen door worden de lagen uitgehard door middel van een UV-lamp.

MANICURE HEERENVEEN

Uw handen en nagels zijn je visitekaartje. Als jouw handen en nagels er mooi en verzorgd uitzien, dan maakt dat een zelfverzekerde indruk. Een manicure verzorgt en beschermt uw huid, waardoor deze er jonger en gezonder uitziet. Naast een uitgebreide verzorging van handen en nagels en eventueel een handmassage kunnen de nagels (op uw verzoek) ook worden gelakt. Bij onze hand- en voetspecialist kunt u voor verschillende behandelingen terecht.

Handverzorging: je kunt kiezen tussen de basis- of de plus-manicure, onze hand- en voetspecialist gebruikt de verzorgingsproducten van TRIND en Melia. Voor extra verzorging bij droge en ruwe handen adviseren wij een paraffine- pakking.