Uw vertrouwde pedicure in Heerenveen

Jouw gezicht verzorgen is een tweede natuur, maar hoe zit het met jouw handen en voeten?

Jouw handen worden dagelijks bloot gesteld aan de buitenlucht, zon, kou, schoonmaak producten en vocht. Daarom is het van belang om aandacht aan de verzorging van jouw handen te besteden. Denk hierbij aan een uitgebreide manicure en paraffine pakking maar ook op het gebied van nagelstyling is er veel mogelijk. Jouw nagels in een fris kleurtje gelakt, en wil je langer van mooi gelakte nagels zonder afbladeren genieten, dan kun je kiezen voor gellac. Jouw vingers voorzien van mooie nagels is mogelijk met acryl- of gelnagels welke we kunnen verfraaien met nailart. Jouw handen zijn uw visite kaartje.

Altijd al willen weten hoe u het beste uw eigen handen en nagels kunt verzorgen?

Bij MMOOI Beauty & Wellness bieden we de mogelijkheid tot het volgen van een manicure workshop. Hierbij wordt o.a. geleerd hoe je thuis met behulp van de producten van Trind, jouw nagels weer mooi en sterk krijgt.

Mooie voeten zijn op elke leeftijd belangrijk, maar als het gaat om schoonheidsbehandelingen wordt voetverzorging vaak over het hoofd gezien. Daarom bieden wij bij MMOOI Beauty & Wellness diverse pedicure behandelingen aan. Van eenvoudige tot zeer uitgebreide cosmetische voetenverzorging. Hierbij is op het gebied van nagelstyling ook veel mogelijk. Denk hierbij b.v. aan een frisse French-pedicure.
Bij de manicure en pedicure behandelingen gebruiken we de producten van Trind.

Het zetten van gelnagels

Gellac is een stroperige substantie die wordt aangebracht op de nagels en vervolgens uithard onder UV-licht. Bij Mmooi hebben wij een ruime keuze uit de nieuwste kleuren!

Wanneer je besluit gelnagels te plaatsen, worden je nagels en voeten eerst gereinigd en vetvrij gemaakt zodat de gellac zich goed kan hechten. Daarna wordt de gel in meerdere lagen aangebracht. We starten met een basislaag, twee kleurlagen en een toplaag die het geheel weer beschermd. Tussen de lagen door worden de lagen uitgehard door middel van een UV-lamp.

Voetverzorging

Onze voeten zijn de belangrijkste steun en toeverlaat van ons bewegingsapparaat. Ze dragen ons overal naar toe maar worden vaak slecht of helemaal niet behandeld. Voetproblemen ontstaan veelal doordat u er onnodig lang mee ‘rondloopt.’ Dit terwijl de pedicure uw voeten vaak pijnloos en binnen een behandeling van circa drie kwartier weer in topconditie brengt. Daarna loopt u weer als op ‘wolken’. Wanneer u vindt dat uw voeten wat extra aandacht nodig hebben of als aanvulling op een complete pedicurebehandeling, kunt u uw voeten laten verwennen met op z’n tijd een voetspa. Deze voetverzorging is pure weldaad; u kunt uw voeten met een goed gevoel weer “blootgeven”.