Specialisaties 

ADO kruidenpeeling

Een zeer sterke kruidenpeeling met bijzondere resultaten. Ter bestrijding van acne, pigment- en ouderdomsvlekken, rimpels en littekens.

Chinese kruidenpeeling

De biologische ADO kruidenpeeling is ontwikkeld en door de kosmetoloog van Yellow Rose en gebaseerd op een combinatie van zeespons, algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De kruidenpeeling stimuleerd de aanmaak van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit van de huid.

De ADO kruidenpeeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. De kruidenpeeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur. Na de eerste behandeling kan voor een optimaal resultaat, binnen 15 dagen een tweede behandeling plaatsvinden. Na een half jaar kan er weer een vervolgbehandeling plaatsvinden.

Must feel: BioSurface™ Peel

De meest zonnige dagen zijn voorbij en het najaar is aangebroken: het moment om intensiever te gaan exfoliëren! Kies bijvoorbeeld voor Dermalogica’s meest intensieve exfoliatiebehandeling: BioSurface™ Peel. Dit krachtige systeem ter bevordering van huidvernieuwing biedt huidverbetering op het hoogste niveau. De peeling is voornamelijk effectief bij het bestrijden van tekenen van huidveroudering en het verminderen van hyperpigmentatie en onzuiverheden.

Huidverbetering op het hoogste niveau

BioSurface™ Peel is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van Dermalogica en het International Dermal Institute en biedt huidverbetering op het hoogste niveau. In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface™ Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd noodzakelijk. Integendeel, je huid zal er direct gezond uitzien en zacht aanvoelen.
belangrijkste voordelen van deze peeling:

  • Bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindert pigmentatie en verheldert de huid
  • Behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne
  • Stimuleert de collageenproductie

Hoe werkt het?

De peeling bestaat uit 4 stappen: de voorbereiding, het verzachten/verweken van de huid, de daadwerkelijke peeling en ten slotte de neutralisatie. Deze 4 stappen worden gekenmerkt door 4 verschillende, synergetische producten. Door laag op laag te werken wordt een krachtige peeling gecreëerd, die qua intensiteit kan worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

Deze peeling ondergaan?

Wil je deze peeling ondergaan, je kunt hem hieronder eenvoudig zelf online boeken.

BIO-Skin Lifting en No Naald Mesotherapie

is ideaal, niet alleen geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de wat jongere, gestreste, vermoeide huid en na veel afvallen. Bio-skin lifting is toepasbaar voor lifting van ooglid of rond de lippen en andere plaats op het gezicht en hals.

No Naald Mesotherapie

Het voornaamste doel van mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren, is echte Anti-aging (insluizen van hyaluronzuur,collagen, vitaminen en mineralen) .( injecteren van werkstof zonder naald). Het is non-evasive behandeling met electrophorasion technologie. Normaal mesotherapie is met naald, “Originated in France”

Bio-Skin Lifting en No Naald Mesotherapie

SAMEN in een kuur behandeling voor optimaal resultaat !. Bij het aanschaffen van een kuur is ook mogelijk. Een sessie om de huid in top conditie te houden is zeker mogelijk. Vraag voor meer info/prijzen.
Goed voor mannen én vrouwen vanaf 35 jaar, maar speciaal voor 50 plussers.
• Voortijdige huidveroudering , Diepe rimpels , Gerimpelde huid
• Het gezichtverzorgingssysteem van de Duo lift is de geslaagde combinatie van drie afzonderlijke apparaten en de toegepaste technieken.
• Bio-skin Lifting zorg voor huidstimulatie een zeer verbluffend vochtherstel en aangename gezichtsgymnastiek.
• No Naald mesotherapie de nauwelijks voelbare microstroom spoort de huid aan tot de aanmaak van collageen en elastine; er vindt een “bio-lifting” plaats. Ook maakt deze functie het mogelijk om werkstoffen zeer diep in de huid te brengen.
• Bio-Skin Liftting of No Naald Mesotherapie is het apparaat voor de schoonheidsspecialiste die zich onderscheid door absolute top kwaliteit te leveren
• NO Naald Mesotherapie is het alternatief voor diegenen die geen injecties (met serum) willen ondergaan om rimpelvorming te laten verminderen/verdwijnen.
combinatie behandeling= bio+meso
. Gelaat abonnement van 5 behandelingen. combi-=bio+meso ( plus 1x gratis) 700,00
. Gelaat en hals per sessie. combi=bio+meso 140,00
. Gelaat & Hals abonnement van 6 behandelingen .combi=bio+meso 850,00
. Gelaat, Hals & Decolleté abonnement van 8 behandelingen. combi=bio+meso 1000,00

. Gelaat en Hals of Decollete 10x beh. Combi=Bio-skinlift + mesotheraphie + 3x dermabrasie

 

.Onderhoudsbehandeling 1 zone (= gelaat of hals of decolleté) 1500,00 nu €1250,00

75,00
. Onderhoudsbehandeling 2 zones (= gelaat of hals of decolleté) 90,00
. Onderhoudsbehandeling 3 zones (= gelaat, hals of decolleté) 90,00

Een hele kuur, met grote korting !

Bio Skin Lifting

Bio Skin Lifting is een techniek die wordt gebruikt bij het verstevigen en liften van dele n v an uw gezicht of andere delen van uw lichaam. Bijvoorbeeld de huid rond uw ogen, de huid rond uw mond of uw buik en bovenbenen.Uw kraaienpootjes of lijntjes rond de mond ziet u al na de eerste behandeling verminderen!Wel is het aan te raden deze behandeling in een reeks te doen, om een beter effect te krijgen.
Toepassingen:
• Verouderde huid met rimpelvorming
• Kraaienpootjes rond de ogen
• Lijntjes rond de mond
• Door zwangerschap verslapte huid op de buik
• Verslapte bovenbenen

Vóór de behandeling

Tijdens het intake gesprek bespreekt u de details van de voor u opgezette behandeling met de schoonheidsspecialiste, zoals het aantal behandelingen dat u moet ondergaan om het optimale effect te behalen voor een strakkere en gelifte huid. Al naar gelang uw wensen zijn er verschillende
verzorgingspakketten die u kan bestellen.

De behandeling

Allereerst zal uw gezicht goed gereinigd worden. Daarna krijgt u een peeling met de Skin Scrubber, die de dode huidcellen verwijderd en zorgt voor een egale en gezonde huid. Hierna wordt een Pure Collageen makser aangebracht om uw huid optimale verzorging te bieden. Met het Bio Skin Lifting
apparaat wordt vervolgens u huid gelift en verstevigd. Er zijn verschillende opzet stukken te gebruiken, waardoor optimaal resultaat te verkrijgen is. Voor de huid rond om de ogen wordt er gebruik gemaakt van een ‘pen’ die de huid laat samentrekken. U voelt werkelijk dat uw spieren aan
het werk worden gezet. Een licht trekkende en drukkende beweging kunt u voelen. De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Na de behandeling

De huid voelt na de behandeling zacht en strak aan. Als u de behandeling heeft ondergaan is het zaak dat u uw huid blijft nabehandelen met een verzorgingspakket. Hierbij krijgt u een nauwkeurige beschrijving voor een optimaal thuisgebruik.
Prijzen

Bio Skin Lifting losse behandeling €69,95

Bio Skin Lifting losse behandeling €69,95
Kuur van 6 behandelingen €410,00
(kuurbehandelingen worden tussen de 7 á 10 dagen herhaald)
Ook zijn deelbehandelingen mogelijk:
Huid rond de ogen per behandeling €29,95
Huid rond de mond per behandeling €29,95
Lijntjes voorhoofd (fronsrimpels) €29,95
Uw verzorgingspakket voor de nabehandeling wordt opmaat gemaakt bij het intake gesprek.

Bio Skin-Lifting

Bio-skin lifting doet precies wat het woord zegt. Het is fitness voor je huid. En dat terwijl je alleen maar hoeft te liggen. Voor de huid rond je ogen en mond is er al na 1 behandeling een verbetering zichtbaar. Maar ook op een verslapte buik of benen kan het heel goede resultaten geven. Na een goede reiniging worden de te behandelen delen met een goede anti rimpel of collageen crème behandeld en met lichte stroomstootjes worden de spieren tot samentrekken aangezet waardoor ze sterker worden en u gezicht strakker trekt. Natuurlijk afhangend van de conditie van uw huid is een behandeling in kuur verband aan te raden voor het beste resultaat, tussen de 4 en 6 behandelingen met een tussenpose van 7 tot 10 dagen is zeert aan te raden voor het beste resultaat.

Deze behandeling is goed te combineren met bv een micro-dermabrasie of als deel behandeling van bv alleen het oogcontour.

Behandelmethode acné

Er zijn veel uiteenlopende behandelingen van acne. Behalve de traditionele behandelmethoden zoals een diepgaande reiniging van de huid en het gebruik van peeling gebruiken wij ook apparatuur waarmee we acne of de littekens veroorzaakt door acne kunnen behandelen, zoals IPL en microdermabrasie.

Wat is acne?

Acne kan voorkomen op elke leeftijd, wel komt acne het meest voor bij jongeren. Zo’n 90% van de jongeren krijgt ermee te maken. Acne is een ontsteking van de talgklier. Oorzaken van acne zijn verschillend, het kunnen hormonen zijn maar ook bacteriën of andere structurele invloeden. Talgklieren zijn in grote getale aanwezig in de huid en de meeste talgklieren bevinden zich in het gezicht, de nek, de borst, rug en bovenarmen. De klieren zijn gelegen naast haarzakjes en zijn vaak kronkelige kanaaltjes die eenvoudig verstopt raken. Wanneer een kliertje verstopt raakt ontstaan mee-eters (open comedonen of black heads). Een mee-eter is herkenbaar aan een zwart puntje. Mee-eters kunnen veranderen in puistjes (gesloten comedonen of white heads) en zijn herkenbaar aan een wit bobbeltje. Acne kan uiteindelijk ernstige onderhuidse ontstekingen en littekens veroorzaken.

Behandelingen

Behandeling van acne is per persoon verschillend. De aandoening is op diverse manieren te behandelen, soms in combinatie met medicatie om overmatige talgproductie te minderen. Acne veroorzaakt littekens. Daarom is het raadzaam om puistjes altijd zo snel mogelijk te behandelen om erge littekenvorming tegen te gaan. Een behandeling neemt namelijk veel tijd in beslag, wij nemen de tijd om het werk goed te doen. Tijdens de eerste behandeling wordt een analyse gemaakt en het behandelplan opgemaakt.

Milde reiniging

Voor thuisgebruik adviseren we voor reiniging van de huid een milde reinigingsgel in plaats van zeep. Zeep en agressieve reinigingslotions zorgen er namelijk voor dat de huid uitdroogt, de hoornlaag verdikt en kunnen daarnaast poriën verstoppen. Ook stimuleert zeep de talgproductie. Wees ook matig met desinfectie door middel van alcohol. Alcohol doodt weliswaar bacteriën, maar zorgt er ook voor dat de hoornlaag verdikt.

Fruitzuurpeelings, kruigenpeelingen en lysings (dieptereiniging)

Peelings en lysings zijn uitstekende middelen om acne te bestrijden. Door de eiwitsplitsende elementen in deze producten wordt de hoornlaag verdund. Doordat de huid dunner wordt kunnen talg en bacteriën makkelijker een weg naar buiten vinden. Tevens kunnen we na elke peeling de aanwezige ontstekingen en talgpropjes makkelijker verwijderen. Ook zorgen peelingen ervoor dat er weer nieuwe schone huid verschijnt en zullen littekentjes minder zichtbaar worden.

Comedonenlepeltje en puistjes uitdrukken

Om mee-eters op een snelle effectieve manier te verwijderen maken we gebruik van een comedonenlepeltje. Dit is een handig hulpmiddeltje waarmee mee-eters gemakkelijk verwijderd kunnen worden en de omliggende huid nauwelijks beschadigd wordt. Ook weten we hoe we mee-eters en puistjes op de juiste manier kunnen uitdrukken. Blijf er zelf liever van af!

Microdermabrasie

Een steeds vaker toegepaste behandelmethode is dermabrasie. Door middel van dermabrasie wordt het bovenste laagje van de opperhuid mechanisch afgeschuurd met een diamantkopje. Microdermabrasie wordt vooral aangewend om de beschadigde huid te herstellen en littekentjes te verminderen.

IPL

IPL (Intense Pulsed Light) is een relatief nieuwe behandelmethode voor acne en is er op gericht om de talgproductie te verminderen. Het apparaat zendt korte pulsen uit (flitslamp) van veilig zichtbaar licht naar het te behandelen gebied. Dit licht wordt gefilterd voordat het de huid bereikt. Dit zorgt ervoor dat slechts het licht met de juiste golflengte de huid bereikt. Het gefilterde licht wordt geabsorbeerd door hemoglobine, het rode pigment in het bloed. De energie van de lichtflits wordt opgenomen door het bloedvaatje die de talgklier voedt. Dit veroorzaakt een zodanige kleine beschadiging aan de talgklieren waardoor de overproductie van talg wordt verminderd en de bacterie die de ontstekingen veroorzaakt, aangepakt wordt. Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig in een periode van 3 tot 4 weken. Deze behandeling is effectiever indien ze gecombineerd wordt met glycolzuurpeeling, zodat ook de verstopping van de huid wordt aangepakt.

DAGMAKE-UP MET MALU WILZ

Na een gezichtbehandeling toch graag een make-upje? Of wil je de nieuwste make-up uitproberen van ons merk Malu Wilz? We brengen de make-up geheel naar jouw wens aan en letten daarbij op wat goed bij de huid, haarkleur en oogkleur past.