Uw vertrouwde schoonheidssalon in Heerenveen

Een vriendinnendagje? Een moeder-dochter dagje uit of kom gewoon gezellig met je partner! Bij ons kan je diverse arrangementen boeken voor een ontspannen en gezellig uitje. 

Beauty arragement:

Maak een keuze uit een lichaamsbehandeling en een gelaatsbehandeling en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bruidsarrangement:

Voor een passend en geheel vrijblijvend advies kan je een afspraak met ons maken! Wij bieden diverse arrangementen van Brons tot Platina.

Visagie workshop:

Volg bij ons een workshop visagie om zo het mooiste bij jezelf naar voren te halen. Stel zelf een groepje samen en laat je fascineren in de wereld van make-up!

Manicure workshop:

Zachte handen en een prachtig nagellakje, dat wil iedereen! Stel zelf een groep samen en kom langs!

Spray tan Girls Night Out!

Hapje, drankje én bruin worden?
Wij sprayen met de tanning van Vanitan (bekend van de sterren uit Hollands Next Top Model)

Afslanken

Slimcare Lymfedrainage

Als ondersteuning bij het afvalproces of ontgiften(detoxen)
Het slimcare apparaat bestaat uit 3 onderdelen, die samen voor een verbluffend resultaat zorgen! De infrarode warmte zorgt ervoor dat de stofwisseling wordt gestimuleerd waardoor de afvalstoffen beter afgevoerd worden. De zuig-, druk- en luchtmassage, pressotherapie, doorloopt drie programma’s, beginnende bij de voetzool zodat het drainageproces altijd goed start. Deze massagetechniek zorgt voor een optimale afvoer van afval- gif en vetstoffen naar het lymfestelsel waarna het uiteindelijk door de natuurlijke uitscheidingsorganen wordt afgevord. Terwijl u geniet van de aangename warmte en stevige massage zorgen electropads op uw “probleemzones” voor continue spiercontracties. Lekker ontspannen en ondertussen een volwaardige workout! De Slimcare bestaat uit losse onderdelen, zodat ieder lichaamsdeel de juiste aangepaste massage krijgt.

Massage

Een massage is een weldaad voor jouw lichaam. Wij bieden in onze salon diverse massages aan die geschikt zijn voor zwangeren, sporters, personen met lichamelijke klachten daarnaast bieden we ook gezicht- en uiteraard ook ontspanningsmassages aan.

bekijk ons uitgebreide massageconcept en maak eenvoudig een afspraak online.

Spray Tan

Voorjaar, witte benen en rokjesdag… Of, je gaat trouwen en wilt een mooie teint hebben. Of: gewoon, omdat je liever niet onder de zonnebank wilt! Wij hebben diverse Spray-tan behandelingen voor je, boek eenvoudig online!